Субота, 18.05.2024, 07:54
Головна » 2011 » Лютий » 4 » Христинівський РВ УМНС прозвітувався за 2010 рік
10:49
Христинівський РВ УМНС прозвітувався за 2010 рік

   27 січня відбулося підведення підсумків службової діяльності Христинівського районного відділу УМНС України в Черкаській області за 2010 рік. На засідання також були запрошені перший заступник голови райдержадміністрації Василь Євгенович Ковальський, заступник голови районної ради Микола Іванович Єременко, виконуючий обов’язки міського голови Микола Ілліч Кревсун, заступник начальника головного управління МНС в Черкаській області В’ячеслав Володимирович Гончар та обласний куратор Христинівського підрозділу Віталій Анатолійович Куліковський.

   – Підводячи підсумки за 2010 рік можна з впевненістю сказати, що поставлені завдання виконані, – зазначив у своєму виступі начальник Христинівського райвідділу УМВС України в Черкаській області Олександр Сергійович Дубенець. – Пріоритетними напрямками в 2010 році були: підвищення авторитету служби в Христинівському районі, забезпечення особового складу форменим одягом нового зразку, завершення ремонтних робіт в підрозділі, оновлення матеріально-технічної бази підрозділу. На 2011 рік поставлені завдання: завершення будівництва психологічної полоси, завершення будівництва спортивного майданчику та тренажерного залу, оновлення застарілої техніки, проведення ремонту гаража для пожежних автомобілів, підтримання стійкого морально-психологічного клімату в колективі, недопущення грубих порушень дисципліни та законності, проведення запланованих заходів та ін.

   Більш детально на проведеній роботі зупинилися заступники начальника Христинівського РВ УМНС України в Черкаській області.

   Протягом минулого року рятівники здійснили 29 виїздів на пожежі, що на 5 випадків більше ніж в 2009 році. Збитки від пожеж складають 629910 грн. В половині випадків причиною пожежі є необережне поводження з вогнем. Також було здійснено 4 виїзди на ДТП, 3 на демеркуризацію ртуті, 2 рази надавалася допомога іншим службам.

   Проводилася і наглядово-профілактична діяльність. За порушення та невиконання вимог правил пожежної безпеки до адміністративної відповідальності притягнуто 77 осіб та складено 70 адмінпротоколів.

   За звітний період органом ДПН Христинівського району проведено відключення 233 дільниць електромережі. Під час перевірки об’єктів було заборонено проведення 18 пожежонебезпечних робіт, головним державним інспектором Черкаської області винесено 1 постанову про заборону експлуатації об’єкта.

   Спеціальна техніка яка знаходиться в підрозділі знаходиться в справному стані та готова до виконання поставлених на неї завдань. На 1 автомобіль, ремонт якого економічно недоцільний, підготовлено документи для подальшого списання.

   В 2008-2010 роках повинно було бути створено 3 місцеві пожежні команди. В 2008 р. було створено місцеву пожежну команду в смт. Верхнячка, в 2009 р. – в с. Кузьмина Гребля. В 2010 р. планувалося створити в с. Івангород, але в зв’язку з реформуванням місцевого сільськогосподарського підприємства це зроблено не було. На 2011 рік заплановано створення місцевих пожежних команд в трьох селах.

   Постійно проводиться робота по оновленню куточків по навчанню населення з основних питань цивільного захисту, діям в разі виникнення надзвичайних ситуацій на виробництві і в побуті, обладнано їх необхідними наглядними і учбовими матеріалами на промпідприємствах, тваринницьких фермах, інших виробничих дільницях, на об’єктах соціально-культурного призначення та установах.

   Не забувають в райвідділі і про своїх ветеранів, запрошуючи їх на зустрічі та використовуючи їх багатий професійних досвід у своїй роботі.

   Проводиться робота та навчання правил пожежної безпеки і з підростаючим поколінням. Зокрема, для дітей влаштовуються екскурсії до пожежної частини, фестиваль дружин юних рятівників-пожежних та інші заходи.

   Обласні керівники у своєму виступі коротко охарактеризували стан справ в області та назвали христинівський підрозділ одним із кращих в області.


   Також під час проведення цього заходу ряд працівників було нагороджено грамотами і подяками райдержадміністрації, районної та міської рад і головного управління МНС України в Черкаській області. Кілька працівників отримали чергові спеціальні звання.

Підготував Олександр Неситов

Категорія: Інформація | Переглядів: 891 | Додав: spasatel | Теги: підсумки, діяльність | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Христинівський РВ УМНС України в Черкаській області © 2024 | | Розробка та дизайн: Сергій Фещук